Gorący wędzony łosoś z niesamowitą salsą Chile

Gorący wędzony łosoś z niesamowitą salsą Chile
Przepis gorący wędzony łosoś z niesamowitym Salsa Chile może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 6,75 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 754 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, limonkę, kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Chile-glazurowany łosoś z salsą pomarańczową, Rollo de Salmon Ahumado Con salsa Tartar Y Lentejas (Rolada z wędzonego łososia z sosem tatarskim i soczewicą), oraz Chipsy z wędzonym łososiem i salsą z awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: wióry lub wióry
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
2
Weź puszkę ciastek i włóż do niej garść lub 2 wióry, a następnie gałązki rozmarynu i szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
3
Umieść stojak z drutu w puszce, aby był w połowie wysokości lub zgiń drut z kurczaka, aby pasował. Ostrożnie przebić pokrywę puszki 5 lub 6 razy śrubokrętem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Większość filetów z łososia ma ten sam rozmiar i grubość, więc ich czas gotowania jest podobny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
5
Filety z łososia posypać solą i natrzeć mżawką oliwy z oliwek. Następnie połóż je skórą na górze drutu (działa to jak stojak do grilla) i połóż pokrywę na puszce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Umieść go na palniku, na średnim ogniu i gotuj przez 8 do 10 minut. Po kilku minutach zacznie trochę palić.
7
Podczas gotowania ryby, wymieszać wszystkie składniki salsy razem - można przejść tak lekkie lub tak ciężkie na chiles, jak chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
8
Gdy ryba jest gotowa, wyłącz ciepło i pozostaw na 3 minuty przed otwarciem puszki. Pozwoli to na przedostanie się resztkowego dymu i ciepła do ryby. Wyciągamy filety z łososia i układamy na indywidualne talerze. Łyżka na niektóre chille salsa i posypać całe liście kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
9
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i podawać z połówkami limonki i resztą salsy w małej misce. Pyszne z młodymi ziemniakami i zieloną sałatką na lunch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Nowy ZiemniakNowy Ziemniak
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
"Nasza umowa z producentami" Jamie at Home " pozwala nam udostępnić w Internecie tylko 2 przepisy na odcinek. Food Network żałuje niedogodności dla naszych widzów i foodnetwork.com użytkownicy"

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn