Gorący Dip Karczochowo-Krabowy

Gorący Dip Karczochowo-Krabowy
Gorący dip z karczochami i krabami może być właśnie hor d ' oeuvre, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Przepis ten służy 6. Na 4,05 zł za porcję, ten przepis okładki 33% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Będzie hitem w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz karczochowe serca, oregano, szpinak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dip Krabowy Z Karczocha, Nashville Hot Chicken Dip, oraz Dip ze szpinaku z awokado i karczocha podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce połączyć mieszankę ciasta krabowego, serca karczocha, szpinak, kwaśną śmietanę, pietruszkę, przyprawę i 1/4 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy SercaKarczochy Serca
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
PrzyprawyPrzyprawy
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzpinakSzpinak
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dobrze wymieszać.
4
Przełóż mieszaninę na płytkie naczynie do pieczenia i na wierzch pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec od 10 do 12 minut, aż dip będzie gorący, a ser będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawaj dip z klinami pita i warzywami na boku (lub krakersami!).
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KrakersyKrakersy
Kombinacja 2Kombinacja 2
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
7
W dużej misce połączyć mięso krabowe, kwaśną śmietanę, owies, bułkę tartą, musztardę Dijon, przyprawę do gotowania krabów, oregano i czarny pieprz. Delikatnie wymieszaj składniki, uważając, aby nie rozbić mięsa krabowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Gotowania KrabówPrzyprawa Do Gotowania Krabów
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Bułka TartaBułka Tarta
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CrabmeatCrabmeat
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn