Gorące, Miodowe Żeberka Zapasowe
Gorące żeberka zapasowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 1,46 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 30g białka, oraz 22g tłuszczu. Jeśli masz mielony imbir, sól czosnkową, opatrunek catalina i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe, Żeberka zapasowe taty, oraz Żeberka Zapasowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej brojlery. Dolna część garnka brojlerów z folią do łatwego czyszczenia. Rozpyl górny stojak lekko sprayem do gotowania.
Żeberka doprawiamy solą czosnkową i pieprzem. Dusić przez 5 do 6 minut, obrócić i dusić przez dodatkowe 5 do 6 minut.
Umieść rumiane żeberka w wolnej kuchence.
W misce wymieszać pozostałe składniki.
Żeberka polać sosem. Przesuwaj żebra, aby upewnić się, że wszystkie są pokryte. Przykryć i gotować na wysokim ustawieniu przez 3 do 4 godzin lub na niskim przez 8 godzin.
Szczypcami wyjąć żeberka z wolnej kuchenki i lekko ostudzić przed pokrojeniem na poszczególne kawałki żeberek. Tłuszcz odtłuszczony z sosu.
Żeberka podawać z sosem na boku.