Gorzka Czekolada Creme Brulee

Gorzka Czekolada Creme Brulee
Ciemna czekolada Creme Brulee może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 6G białka, oraz 32G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz bar Nestle® toll house® czekoladowy baton do pieczenia, śmietanę do ubijania, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ten przepis od Allrecipes ma 13 fanów. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 45%. Spróbuj Gorzka Czekolada Crème Brûlée, Gorzka Czekolada Crème Brûlée, oraz Gorzka czekolada Creme Brulee z cukrem waniliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużym rondlu umieść śmietanę, pół na pół i ekstrakt waniliowy. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodać czekoladę; ubijać do rozpuszczenia i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Żółtka i 1/3 szklanki cukru ubić w dużej misce miksera. Stopniowo ubijać w mieszaninie czekoladowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać mieszaninę przez drobne sito do sześciu 4-uncji ramekins lub kubki budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6
Umieść ramekiny w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali; napełnij patelnię gorącą wodą do głębokości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Piec przez 40 minut lub aż krem lekko potrząsnie, gdy patelnia jest wstrząśnięta. Schłodzić kremy w wodzie, aż ostygnie na tyle, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wyjąć kremy z wody; przechowywać w lodówce przez 2 godziny. Przykryć folią; przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
9
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
10
Na wierzch każdego kremu posypać 1 łyżeczką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
11
Umieścić kremy na blasze do pieczenia. Dusić przez 3 minuty lub do momentu stopienia cukru i karmelizacji (obracać patelnię w razie potrzeby, aby zapobiec spalaniu). Alternatywnie blaty można karmelizować za pomocą palnika kuchennego. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny, aby polewa mogła twardnieć, a krem mógł ostygnąć i ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn