Gorgonzola-Sałatka Z Makaronem Z Papryką

Gorgonzola-Sałatka Z Makaronem Z Papryką
Sałatka z makaronem z gorgonzolą i papryką może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 621 kalorii, 16G białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz makaron penne, paprykę, ser gorgonzola i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 32 minuty. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka makaronowa z gorgonzolanem i pomidorami / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Czekoladowy makaron z sosem śmietanowym Gorgonzola i 10 romantycznych dań z makaronu, oraz Pastan w sosie z pieczonej czerwonej papryki / makaron z pieczonej czerwonej papryki / Easy Pasta s Dla Dzieci.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić. Wrzucić 2 łyżki oleju, następnie przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, lub do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Podgrzać patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu. Szpinak gotować aż zwiędnie. W dużej misce, połączyć szpinak, zielony pieprz, czerwony pieprz, żółty pieprz i schłodzony makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
Zielony PieprzZielony Pieprz
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
SzpinakSzpinak
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
4
Ubij razem 1/2 szklanki oleju rzepakowego, oleju z orzechów włoskich, octu i miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Olej Z Orzechów WłoskichOlej Z Orzechów Włoskich
OcetOcet
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wlać vinaigrette na mieszaninę makaronu, i wrzucić, aż równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
MakaronyMakarony
6
Wierzch posypać gorgonzolą i posiekanymi orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
GorgonzolaGorgonzola
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 32 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn