Gorgonzola-polędwica wołowa nadziewana sosem z Porto

Gorgonzola-polędwica wołowa nadziewana sosem z Porto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj polędwicy wołowej nadziewanej gorgonzolą z sosem z Porto. Ten przepis służy 6. Na $9.77 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 55g białka, 84g tłuszczu, oraz w sumie 1232 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz szalotkę, sól koszerna, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwica wołowa z farszem z dzikich grzybów i sosem z Porto, Polędwiczki wołowe Nadziewane gorgonzolą i pieczarkami z sosem Merlot, oraz Szaszłyki z polędwicy wołowej z żurawinową porcją pieprzu i gorgonzolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić mięso do temperatury pokojowej, 1 do 1 1/2 godziny. Tymczasem, aby nadzienie: tosty bułki tartej na małej patelni na średnim ogniu, aż głęboki złoty kolor, mieszając, 4 do 5 minut; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Odstawić 2 łyżki. gorgonzola i 1 łyżka. pietruszka i chłód.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
3
Połączyć bułkę tartą, pozostały ser, 3 łyżki. pietruszka, 1 łyżka. szczypiorek i 1 łyżeczka. tymianek w misce, aż dobrze wymieszane. Chill until cold, 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzać grill do średniej (350 do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
z wyłączonym palnikiem (dla gazu) lub węglami zepchniętymi na boki paleniska (dla węgla drzewnego), aby uzyskać obszar pośredni-cieplny.
6
Wytnij wzdłużnie rozciąć środek mięsa w granicach 1 cala. od spodu i 1/2 cala. od końców, tworząc dwie sekcje. W każdej sekcji wyśrodkuj szczelinę równolegle do pierwszej, o tej samej głębokości i długości. Gęsto zapakuj trzy szczeliny z nadzieniem. Naciśnij Wyciąć Boki razem. Pieczeń sezonowa z 1/2 łyżeczki. każda sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Połóż mięso pokrojone bokiem do góry. Zawiń w boczek, nakładające się końce pod pieczeniem, jeśli boczek jest wystarczająco długi. Tie pieczeń w poprzek z kuchennym sznurkiem w 1-in. interwały.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
8
Grill Wołowina, pokryte, na bezpośrednim ogniu, aż lekko rumiane, obracając w razie potrzeby (uważnie obserwować), 10 do 15 protokół. Przenieść mięso do pośredniego ciepła i gotować, pod przykryciem, aż natychmiastowy odczyt termometru włożonego do najgrubszej części mięsa (nie napełniania) osiągnie 135, 25 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Przenieś do talerza, namiotu z folią i pozostaw w ciepłym miejscu 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
10
Tymczasem doprowadzić port i szalotka do wrzenia w średnim rondlu na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1 filiżanki, 20 do 30 minut. Szczep; wyrzucić szalotkę. Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
11
Dodać mąkę i gotować 2 protokół, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
12
Dodaj port i doprowadzić do gotującej się na wolnym ogniu. Wymieszaj pozostałą 1 łyżkę. pietruszka, 1/2 łyżki. szczypiorek i 1/2 łyżeczki. tymianek. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
PortPort
13
Rozwiąż wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
14
Cięcie w 1-in. plastry i ułóż na talerzu. Top z zarezerwowaną gorgonzolą i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
15
Polać mięso sosem i podawać pozostałe na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
16
* Center-cut polędwica wołowa jest splurge, ale można obniżyć koszty przez rzeźbienie cały nieobcięty polędwica siebie (to łatwe). Dowiedz się, jak w sunset.com/beeftenderloin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn