Good Eats Meatloaf

Good Eats Meatloaf
Good Eats Meatloaf is a bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 756 kalorii. Na 4,76 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól koszerną, mieloną polędwicę, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Podobne przepisy to Good Eats Meatloaf, Good Eats Pieczony Indyk, oraz Good Eats Pieczony Indyk.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W miskę robota kuchennego, połączyć grzanki, pieprz czarny, pieprz cayenne, chili w proszku, i tymianek. Pulsuj, aż mieszanina będzie miała delikatną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
GrzankiGrzanki
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieścić tę mieszaninę w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Połącz cebulę, marchew, czosnek i czerwoną paprykę w misce robota kuchennego. Pulsuj, aż mieszanina zostanie drobno posiekana, ale nie puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Połącz mieszaninę warzyw, polędwicy mielonej i mielonego uchwytu z mieszaniną okruchów chleba. Doprawić mięso solą koszerną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uchwyt UziemiającyUchwyt Uziemiający
Sól KoszernaSól Koszerna
WarzywaWarzywa
ChlebChleb
MięsoMięso
6
Dodaj jajko i dokładnie połącz, ale unikaj wyciskania mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
JajkoJajko
7
Zapakuj tę mieszaninę do 10-calowej patelni bochenkowej, aby uformować kształt klopsa. Na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia, przekręć pieczeń z patelni na środek tacy. Włóż sondę temperatury pod kątem 45 stopni do górnej części klopsa. Unikaj dotykania dna tacy sondą. Ustaw sondę na 155 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
8
Połączyć catsup, kminek, sos Worcestershire, ostry sos pieprzowy i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ostry SosOstry Sos
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
KminekKminek
MiódMiód
9
Posmaruj glazurę na klopsie po gotowaniu przez około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn