Good Eats Meatloaf
Good Eats Meatloaf is a bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 756 kalorii. Na 4,76 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól koszerną, mieloną polędwicę, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Podobne przepisy to Good Eats Meatloaf, Good Eats Pieczony Indyk, oraz Good Eats Pieczony Indyk.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 325 stopni F.
W miskę robota kuchennego, połączyć grzanki, pieprz czarny, pieprz cayenne, chili w proszku, i tymianek. Pulsuj, aż mieszanina będzie miała delikatną konsystencję.
Umieścić tę mieszaninę w dużej misce.
Połącz cebulę, marchew, czosnek i czerwoną paprykę w misce robota kuchennego. Pulsuj, aż mieszanina zostanie drobno posiekana, ale nie puree.
Połącz mieszaninę warzyw, polędwicy mielonej i mielonego uchwytu z mieszaniną okruchów chleba. Doprawić mięso solą koszerną.
Dodaj jajko i dokładnie połącz, ale unikaj wyciskania mięsa.
Zapakuj tę mieszaninę do 10-calowej patelni bochenkowej, aby uformować kształt klopsa. Na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia, przekręć pieczeń z patelni na środek tacy. Włóż sondę temperatury pod kątem 45 stopni do górnej części klopsa. Unikaj dotykania dna tacy sondą. Ustaw sondę na 155 stopni.
Połączyć catsup, kminek, sos Worcestershire, ostry sos pieprzowy i miód.
Posmaruj glazurę na klopsie po gotowaniu przez około 10 minut.