Gofry cytrynowo-migdałowe z kremem cytrynowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj gofrów cytrynowo-migdałowych z kremem cytrynowym. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 6G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką migdały, cukier puder, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gofry biszkoptowe z kremem cytrynowym, syropem cytrynowym i jagodami, Gofry Z Kremem Cytrynowym, oraz Gofry Piernikowe Z Bitą Śmietaną Cytrynową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić śmietanę z cytryny, ubij śmietanę do ubijania, 3 łyżki cukru pudru, 1 łyżeczkę skórki z cytryny i serek w schłodzonej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż będzie miękki i puszysty. Przechowywać w lodówce podczas robienia gofrów.
Podgrzewać gofrownicę; w razie potrzeby smarować.
Wymieszać Bisquick mix, mleko, 2 łyżki cukru pudru, olej, 2 łyżeczki skórki cytryny i jajko w dużej misce do wymieszania. Wymieszać w 1/2 szklanki posiekanych migdałów.
Wlać ciasto o nieco mniej niż 1 szklankę na środek gorącej gofrownicy.
Piec około 5 minut lub do zatrzymania gotowania na parze. Ostrożnie wyjąć gofra.
Posypać gofry cukrem pudrem i prażonymi migdałami.
Podawać z kremem cytrynowym.