Gofry cynamonowo-cukrowe z syropem jagodowym
Gofry cynamonowo-cukrowe z syropem jagodowym to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 45 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 13 fanów. Mieszanka jaj, mąka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Gofry cynamonowo-cukrowe z syropem jagodowym, Gofry cynamonowo-kukurydziane z syropem jabłkowo-cynamonowym, oraz Gofry jabłkowo-cynamonowe z syropem cynamonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej gofrownicę zgodnie z instrukcją producenta.
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia, cynamon i 1/2 łyżeczki soli.
W innej misce, ubij razem mleko, jajka i masło.
Dodaj mokrą mieszaninę do suchej i ubijaj, aby połączyć, uważając, aby nie przesadzić. Niektóre grudki są dobre.
W zależności od wielkości gofrownicy, dodaj 1/4 do 1/2 szklanki ciasta do środka gofrownicy. Zamknąć pokrywkę i gotować, aż złoty i chrupiące, 3 do 5 protokół.
Do rondla dodaj jagody, syrop klonowy i skórkę i podgrzej na średnim ogniu. Użyj drewnianej łyżki, aby rozbić niektóre jagody. Dusić przez 5 minut.