Gnocchi ziemniaczane ze szpinakiem i żółtym kabaczkiem
Gnocchi ziemniaczane ze szpinakiem i żółtym dyni to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 297 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka squasha, oliwa z oliwek, szpinak, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest znakomite. Spróbuj Gnocchi ziemniaczane ze szpinakiem i żółtym kabaczkiem, Żółty Finn Gnocchi Ziemniaczane, oraz Gnocchi Z Ciecierzycy, Szpinaku I Squasha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować gnocchi we wrzącej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Podczas gdy gnocchi gotuje, rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj squash; smażyć 4 minuty lub do chrupkiego przetargu.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodaj szpinak; przykryć i gotować 2 protokół lub tylko do czasu, aż szpinak zwiędnie. Zmniejszyć ogień do niskiej; wymieszać z mlekiem, pieprzem i solą.
Dodać gnocchi i ser; delikatnie wymieszać.