Gnocchi Ziemniaczane Bezglutenowe

Gnocchi Ziemniaczane Bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1032 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę ryżową, ziemniaki russet, mąka ryżowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe z boczkiem i bazylią Ragu, Gnocchi Bezglutenowe, oraz Wegańskie Gnocchi Bezglutenowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do środkowej pozycji i rozgrzej piekarnik do 204°. przekłuj ziemniaki kilka razy nożem i umieść na blasze do pieczenia. Pieczeń do miękkości, około jednej godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wyjąć ziemniaki z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Ubić razem białą mąkę ryżową i słodką mąkę ryżową. Używając mieszanki mąki, mąka swój licznik. Obierz ziemniaki i przełóż przez ricer ziemniaki na blat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Białego RyżuMąka Z Białego Ryżu
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ricer Do ZiemniakówRicer Do Ziemniaków
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Ubij razem jajka i 1 łyżeczkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Polej ziemniaki. Mieszankę jajeczną przerabiać na ziemniaki za pomocą skrobaka lub widelca, aż ziemniaki zaczną się trzymać razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
(Keebler)(Keebler)
6
Mieszanina będzie lepka.
7
Dodać jedną szklankę mieszanki mąki do mieszanki ziemniaków. Zacznij od urabiania mąki do mieszanki ziemniaków za pomocą skrobaka lub widelca. Gdy tylko ciasto zacznie się formować, zacznij wyrabiać ciasto ręcznie, aż cała mąka zostanie włączona. Ciasto powinno być twarde i nie lepkie. Jeśli tak, dodaj pozostałą mieszaninę mąki, około 1/4 szklanki na raz. (Możesz przetestować gnocchi, gotując mały garnek z wodą i gotując mały kawałek ciasta. Gnocchi powinny trzymać się razem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Ciasto podzielić na ćwiartki. Następnie, pracując z nim, tnij każdą ćwiartkę na pół. Pozostałe ciasto przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
9
Rozwałkuj każde ciasto ósme w kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
10
Pokroić na kawałki wielkości kęsa. Kształt przez naciśnięcie małego wcięcia w każdym gnocchi lub toczenia gnocchi na widelcu lub desce gnocchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
11
Przenieść w kształcie gnocchi do lekko białego ryżu mąki blachy do pieczenia. Gnocchi w kształcie można od razu zamrozić lub ugotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały
GnocchiGnocchi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1
Umieść blachę do pieczenia wypełnioną gnocchi w zamrażarce. Gdy gnocchi są zamrożone, przenieść do plastikowej torby zamrażarki. Gnocchi można zamrażać do dwóch miesięcy. Gotuj zgodnie z zaleceniami below.To gotować: gotować duży garnek osolonej wody. Gotować połowę świeżego lub mrożonego gnocchi we wrzącej wodzie, aż unosić się, o cztery minuty. (Smak jednego gnocchi, aby upewnić się, że jest gotowane przez).
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Wyjmij gnocchi z wody za pomocą skimmera i przenieś do miski lub garnka z sosem. Powtórz z pozostałymi gnocchi. Jeśli gnocchi należy trzymać dłużej niż chwilę, skropić olejem i wrzucić, aby zapobiec przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SkimmerSkimmer
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn