Gluten-Free Glazed Meat Loaf
Gluten-Free Glazed Meat Loaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 27g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, sól, liście szałwii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy krakersów można śledzić to danie główne z Ciasto Ritz Cracker jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Quick & Easy Mini Bezglutenowy Bekon Kozi Ser Mięsny Bochenek, Glazurowany Meat Loaf, oraz Balsamiczny-szkliwiony lamb meat Loaf przepis.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w dużej misce, połączyć wszystkie składniki Meat loaf.
Rozprowadzić mieszaninę na patelni bochenkowej o wymiarach 8x4 lub 9x5 cali.
W małej misce, połączyć wszystkie składniki glazury.
Piec od 1 godziny do 1 godziny 15 minut lub aż termometr włożony do środka bochenka odczyta 71°.
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.