Gluten-Free Chex® Caramel Corn
Bezglutenowa Chex ® Caramel Corn jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 19. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, orzeszki ziemne prażone w miodzie, syrop kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekolada Bezglutenowa Chex ® Caramel Crunch, Nabiał Bez Kukurydzy Bezglutenowy Sos Karmelowy, oraz Gluten Free Soft & Chewy Almond Butter Granola Bar PLUS bezglutenowe Chex płatki owsiane prezentów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjąć i wyrzucić nieopakowane ziarna z popcornu. W dużej misce do mikrofalówki, wymieszać płatki, popcorn i orzeszki ziemne; odstawić.
W średniej misce do mikrofali, masło mikrofalowe, brązowy cukier, syrop kukurydziany i wanilia odkryte na wysokiej około 2 minut lub do momentu wrzenia mieszaniny, mieszając po 1 minucie.
Wlać mieszaninę zbóż, mieszając do równomiernego pokrycia.
Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokiej 5 do 6 minut, mieszając i skrobanie miski po każdej minucie.
Rozłóż na woskowanym papierze do ostygnięcia, około 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aby się rozerwać. Przechowywać w szczelnym pojemniku.