Glazurowany Korzeń Selera
Glazurowany korzeń selera może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 5 i kosztuje 44 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jeśli masz olej canolan, korzeń selera, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, Wołowina doniczkowa i korzeń selera z selerem Gremolata, oraz Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu do gorąca; dodać korzeń selera. Smażyć 5 minut lub do złotego koloru.
Dodać tymianek, liść laurowy i wywar rybny; doprowadzić mieszaninę do wrzenia i dodać cukier. Gotować 5 do 6 minut lub aż płyn prawie odparuje. Wymieszać z masłem i gotować do syropu.
Usuń liść laurowy i tymianek.