Glazurowany Korzeń Selera

Glazurowany Korzeń Selera
Glazurowany korzeń selera może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 5 i kosztuje 44 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jeśli masz olej canolan, korzeń selera, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, Wołowina doniczkowa i korzeń selera z selerem Gremolata, oraz Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu do gorąca; dodać korzeń selera. Smażyć 5 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać tymianek, liść laurowy i wywar rybny; doprowadzić mieszaninę do wrzenia i dodać cukier. Gotować 5 do 6 minut lub aż płyn prawie odparuje. Wymieszać z masłem i gotować do syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado RybStado Ryb
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Usuń liść laurowy i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn