Glazurowane Kury Kornwalijskie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj glazurowanych Kur kornwalijskich. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 20% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 580 kalorii, 49g białka, oraz 40 g tłuszczu. Przepis ten służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, owoce do smarowania moreli, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Glazurowane Kury Kornwalijskie, Kury Cornish Oszklone Pomarańczowo, oraz Porzeczkowo-Glazurowane Kury Kornwalijskie podobnych receptur.
Instrukcje
Kury ułożyć, od strony piersi do góry, na stojaku na płytkiej patelni do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30 minut.
W małej miseczce połączyć rozsmarowane owoce i sok pomarańczowy. Łyżka trochę mieszanki moreli nad kurami.
Piec 30-35 minut dłużej lub do złotego brązu i soków uruchomić jasne, fastrygowanie kilka razy z pozostałą mieszaniną moreli.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.