Glazurowane Ciasteczka Miętowe

Glazurowane Ciasteczka Miętowe
Glazed Mint Brownies to amerykański przepis, który służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 6G tłuszczu i w sumie 179 kalorii. Za 23 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 58 osób próbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka czekolady, mleka, ekstraktu z mięty pieprzowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Mint Brownies, Mint Brownies, oraz Mint Brownies.

Instrukcje

1
W kuchence mikrofalowej rozpuść czekoladę i masło; mieszać do uzyskania gładkości. Lekko ostudzić. W dużej misce ubij jajka, cukier i mąkę, aż się połączą. Dodaj mieszankę czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać do natłuszczonego 9-calowego. kwadratowa blacha do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
4
W małej misce ubij składniki nadzienia na kremową konsystencję.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozłóż na ciasteczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Do glazury w kuchence mikrofalowej rozpuść kawałki czekolady i masło; mieszać do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
MasłoMasło
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
7
Rozłóż na nadzieniu. Wstaw do lodówki, aż nadzienie i glazura zostaną ustawione.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy ciastek. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn