Glazurowana tarta figowa z Ganache czekoladowym Bezmlecznym

Glazurowana tarta figowa z Ganache czekoladowym Bezmlecznym
Glazurowana tarta figowa z Bezmlecznym Ganache czekoladowym jest wegańskie deser. Ten przepis służy 10 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 39 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz figi, bezmleczną słodko-gorzką czekoladę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ganache Bezglutenowy Bez Nabiału (Surowy), Bezglutenowa kruszonka lub tarta z nadzieniem jeżyn i jabłek (z opcjami bez cukru i nabiału), oraz Tarta Z Pieczonych Warzyw (Bezglutenowa, Bezmleczna, Wegańska) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać figi i wodę do małego rondla i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zostanie zmniejszona do 1/4 szklanki, o 2 protokół.Wymieszać z brązowym cukrem i gotować na wolnym ogniu, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia i wymieszać z likierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
3
Niech strome przez 10 minut.Odcedzić figi przez sito o drobnych oczkach, zachowując syrop.Podczas gdy figi chłodne, doprowadzić krem kokosowy na wolnym ogniu na średnim ogniu w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Zdjąć z ognia, dodać czekoladę i wymieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
5
Rozłóż na upieczonej skórce.Przechowywać w lodówce 5 minut lub aż czekolada zaczyna się jędrne, ale nie jest ustawiony.Naprzemiennie plastry fig i orzechy w koncentrycznych kręgach na tarcie, lekko wciskając w czekoladę, aby zabezpieczyć.Chill 2 godziny lub do 1 day.To podawać, posmarować figi i orzechy zarezerwowanym syropem, a następnie usunąć boki z patelni i umieścić tartę na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn