Glazurowana Peklowana Wołowina

Glazurowana Peklowana Wołowina
Glazurowana peklowana wołowina może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis służy 7. Jedna porcja zawiera 615 kalorii, 43g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 4,56 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 268 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz konfitury morelowe, brązowy cukier, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 88%. Spróbuj Glazurowana Peklowana Wołowina, Glazurowana Peklowana Wołowina, oraz Glazurowana Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W naczyniu umieścić peklowaną wołowinę i dodać wodę. Przykryć szczelnie folią aluminiową i piec przez 2 godziny; spuścić płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
W małej misce połączyć konfitury morelowe, brązowy cukier i sos sojowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MoreloweKonfitury Morelowe
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Rozprowadzić mieszankę moreli równomiernie na peklowanej wołowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Piec Odkryte w 350 stopni F (175 stopni C) 25 do 30 więcej minut, lub aż mięso będzie miękkie; fastrygowanie od czasu do czasu z kapieli patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Wołowinę kroimy na plasterki i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia24
Magazyn