Glazurowana Peklowana Wołowina

Glazurowana Peklowana Wołowina
Glazurowana peklowana wołowina może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis służy 7. Jedna porcja zawiera 615 kalorii, 43g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 4,56 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 268 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz konfitury morelowe, brązowy cukier, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 88%. Spróbuj Glazurowana Peklowana Wołowina, Glazurowana Peklowana Wołowina, oraz Glazurowana Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
W naczyniu umieścić peklowaną wołowinę i dodać wodę. Przykryć szczelnie folią aluminiową i piec przez 2 godziny; spuścić płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
W małej misce połączyć konfitury morelowe, brązowy cukier i sos sojowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MoreloweKonfitury Morelowe
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Rozprowadzić mieszankę moreli równomiernie na peklowanej wołowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
6
Piec Odkryte w 350 stopni F (175 stopni C) 25 do 30 więcej minut, lub aż mięso będzie miękkie; fastrygowanie od czasu do czasu z kapieli patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Wołowinę kroimy na plasterki i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia24
Magazyn