Glazurowana Peklowana Wołowina
Glazurowana peklowana wołowina może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis służy 7. Jedna porcja zawiera 615 kalorii, 43g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 4,56 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 268 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz konfitury morelowe, brązowy cukier, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 88%. Spróbuj Glazurowana Peklowana Wołowina, Glazurowana Peklowana Wołowina, oraz Glazurowana Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającym sprayem do gotowania.
W naczyniu umieścić peklowaną wołowinę i dodać wodę. Przykryć szczelnie folią aluminiową i piec przez 2 godziny; spuścić płyn.
W małej misce połączyć konfitury morelowe, brązowy cukier i sos sojowy.
Rozprowadzić mieszankę moreli równomiernie na peklowanej wołowinie.
Piec Odkryte w 350 stopni F (175 stopni C) 25 do 30 więcej minut, lub aż mięso będzie miękkie; fastrygowanie od czasu do czasu z kapieli patelni.
Wołowinę kroimy na plasterki i podajemy.