Glazurowana marchewka z orzechami pekan

Glazurowana marchewka z orzechami pekan
Glazurowana marchewka z orzechami pekan może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 230 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, marchew, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest idealny do Wielkanoc. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szparagi I Marchewka Szkliwione Z Orzechami Pekan, Klon-Glazurowana marchewka z orzechami pekan, oraz Szparagi I Marchewka Szkliwione Z Orzechami Pekan.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać marchew i gotować, często mieszając, 4 protokół. Wymieszać imbir i cukier i gotować, mieszając, aż cukier się rozpuści, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
ImbirImbir
CukierCukier
3
Dodać pekan i gotować, aż marchew będzie miękka po przekłuciu i mieszaninę szkliwione w cukrze, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CukierCukier

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia19
Magazyn