Gingery Shrimp i kuskus
Gingery krewetki i kuskus jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 480 kalorii, 34g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 5,18 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz paprykę, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Krewetki z kuskusem, Krewetki Z Kuskusem, oraz Krewetki i przegrzebki kuskus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor, o 12 protokół. Wymieszać z czosnkiem i imbirem i gotować 2 protokół.
Dodać wino i doprowadzić do wrzenia. Nestle krewetki w cebuli i gotować na wolnym ogniu przez 2 protokół.
Dodać groszek śnieżny i wymieszać, aby połączyć. Kontynuuj gotowanie, aż krewetki są jasnoróżowe i gotowane przez, O 2 protokół. Wymieszać kolendrę, sól i pieprz. W międzyczasie ugotuj kuskus zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Podziel kuskus między poszczególne miski i łyżką krewetki i groszek śnieżny na górze.Ulepszenie: Zastąp kuskus brązowym ryżem lub jęczmieniem, aby uzyskać zdrowy lifting pełnoziarnisty.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.