Giblet Gravy I
Need a SOS bezglutenowy? Giblet Gravy mógłbym być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 40 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka selera, soli, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Spróbuj SOS Podrobowy, SOS Podrobowy, oraz SOS Podrobowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2 quart dusić podroby, sól, pieprz, bulion, seler i cebula w 1 litrze wody przez 40 do 50 minut.
Wyrzucić seler, cebulę i żołądek. Mięso z wątróbki i karku posiekać i wrócić na patelnię.
Dodaj bulion z kurczaka lub jeśli masz indyka, użyj kropli (około 1 1/2 szklanki i 1 puszka bulionu z kurczaka).
Jajka posiekać i dodać do bulionu.
Wymieszać skrobię kukurydzianą z mlekiem i powoli dodawać do bulionu. Dobrze wymieszać, aż zgęstnieje. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.