Gazpacho z cukinii i mięty z salsą rzodkiewki może być właśnie zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 112 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka liści mięty, chleb, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ogórek Gazpacho Z Pieprzem Piquillo I Kiełkami Rzodkiewki, Grejpfrut Gazpacho Z Miętą, oraz Truskawka Mięta Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 8 składników z 3 łyżkami oleju i 3/4 szklanki wody w blenderze; czysty, aż będzie gładki. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy
Woda
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W małej miseczce połącz rzodkiewkę i kolejne 3 składniki.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.