Need a danie główne Wegetariańskie? Pomidor i migdałowy Gazpacho może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 395 kalorii, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wiejski chleb, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać beztłuszczowy grecki jogurt, możesz śledzić to danie główne z Greckie Ciastka Jogurtowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj Dzielenie arbuza, pomidora i migdałowego gazpacho z małych talerzy i słodkich smakołyków, Chill Out, styl Hiszpański: żółty pomidor Gazpacho, tosty migdałowe bułka Tostowa, Sałatka z tuńczykiem Nadziewane Piquillos lub pomidory śliwkowe, oraz Gazpacho Białe Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić pomidory w misce robota kuchennego i pulsować, aż posiekane drobno, ale nie puree gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Wlać do dużej miski, a następnie powtórzyć z ogórkami, cebulą i czosnkiem. Gdy wszystko jest w misce do mieszania, dodać sok pomidorowy i sól wraz z octem.
Ubij w Dannon Oikos zwykły grecki jogurt beztłuszczowy, a następnie przechowywać w lodówce zupę przez co najmniej godzinę, aby smaki mogą się mieszać. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 stopni.