Garnek-pieczona jagnięcina rozmarynowa z ziemniakami Fingerling

Garnek-pieczona jagnięcina rozmarynowa z ziemniakami Fingerling
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Pieczona w garnku jagnięcina z rozmarynem z ziemniakami Fingerling może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 13 i kosztuje $2.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 20g białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól koszerną, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Ziemniaki Palone Rozmarynem Fingerling, Rozmaryn Pieczone Ziemniaki Fingerling, oraz Pieczone Ziemniaki Fingerling I Brukselka Z Rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść rozmaryn i czosnek w robocie kuchennym; proces aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Jagnięcinę posypać równomiernie solą i pieprzem; natrzeć powierzchnię pieczeni mieszanką czosnkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CzosnekCzosnek
JagnięcinaJagnięcina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
4
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodać jagnięcinę na patelnię, gotować 7 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron. Wymieszać bulion i wermut; doprowadzić do duszenia. Przykryć i piec w 300 przez 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
BulionBulion
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Dodaj ziemniaki do patelni. Przykryć i piec dodatkowe 30 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Wyjąć jagnięcinę z patelni. Przykryć i ogrzać. Mieszankę ziemniaczaną przecedzić przez sito nad miską. Rezerwuj ziemniaki i utrzymuj ciepło. Powrót płyn do gotowania na patelnię; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować 10 minut lub do zmniejszenia do 3 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
8
Dodać skrobię kukurydzianą na patelnię, mieszając trzepaczką; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
9
Jagnięcinę rozdrobnić 2 widelcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
10
Podawać z ziemniakami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia27
Magazyn