Garbure przepis (Francuska szynka i gulasz warzywny) może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 9 godzin i 30 minut. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 22g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ziemniaków, marchew, por i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz warzywny po francusku Jamesa Petersona, Gulasz Wołowy Po Francusku, oraz Gulasz Wołowy Po Francusku.
Instrukcje
1
Sortuj i myj fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
2
Umieścić w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli. Przykryć i odstawić na 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
3
Drenaż.
4
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
5
Dodać cebulę. Przykryć i gotować 8 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
6
Dodać por i posiekany czosnek; gotować 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Por
7
Dodaj namoczoną fasolę, bulion, zioła prowansalskie, szynkę i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż fasola będzie po prostu miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Dodaj ziemniaki, rzepa, i marchew na patelnię; gotować 10 minut lub do miękkości. Wymieszać z kapustą; gotować na wolnym ogniu 4 minuty. Wymieszaj natkę pietruszki, tymianek, ocet, sól i czarny pieprz.