Ganache Cayenne i galaretka cytrynowa wypełnione czekoladowe Bonbons

Ganache Cayenne i galaretka cytrynowa wypełnione czekoladowe Bonbons
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy,więc spróbuj Ganache Cayenne i galaretki z cytryną. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 10 minut. Jeśli masz pektyny, pieprz cayenne, muszle czekolady, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasteczka cytrynowe nadziewane Ganache z białej czekolady, Czekoladowe Makaroniki Wypełnione Ganache, oraz Czekoladowe Makaroniki Wypełnione Ganache dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu doprowadzić śmietanę, glukozę i cayenne do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Syrop GlukozowySyrop Glukozowy
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Polać gorzką czekoladą. Mieszać aż do emulgacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
3
Dodaj masło. Pozostawić do ostygnięcia do 80 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4
Umieścić w torbie z ciastem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
5
Niewielką ilość zimnej galaretki cytrynowej przełożyć do skorupki czekoladowej. Wlej ganache do galaretki. Pozostawić na noc w chłodnym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
6
Ganache zapieczętować roztopioną gorzką czekoladą. Przechowywać w lodówce przez 10 minut, a następnie wyjąć z formy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
7
Pektynę wymieszać z cukrem. W średnim rondlu doprowadzić sok z cytryny do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
PektynaPektyna
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
8
Dodać mieszaninę cukru i pektyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
9
Dodaj glukozę. Gotować do 225 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop GlukozowySyrop Glukozowy
10
Zdjąć z ognia i dodać kwas cytrynowy. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie umieścić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwas CytrynowyKwas Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 10 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn