Ganache Cayenne i galaretka cytrynowa wypełnione czekoladowe Bonbons

Ganache Cayenne i galaretka cytrynowa wypełnione czekoladowe Bonbons
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy,więc spróbuj Ganache Cayenne i galaretki z cytryną. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 10 minut. Jeśli masz pektyny, pieprz cayenne, muszle czekolady, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasteczka cytrynowe nadziewane Ganache z białej czekolady, Czekoladowe Makaroniki Wypełnione Ganache, oraz Czekoladowe Makaroniki Wypełnione Ganache dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu doprowadzić śmietanę, glukozę i cayenne do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Syrop GlukozowySyrop Glukozowy
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Polać gorzką czekoladą. Mieszać aż do emulgacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
3
Dodaj masło. Pozostawić do ostygnięcia do 80 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4
Umieścić w torbie z ciastem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
5
Niewielką ilość zimnej galaretki cytrynowej przełożyć do skorupki czekoladowej. Wlej ganache do galaretki. Pozostawić na noc w chłodnym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
6
Ganache zapieczętować roztopioną gorzką czekoladą. Przechowywać w lodówce przez 10 minut, a następnie wyjąć z formy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
7
Pektynę wymieszać z cukrem. W średnim rondlu doprowadzić sok z cytryny do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
PektynaPektyna
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Dodać mieszaninę cukru i pektyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
9
Dodaj glukozę. Gotować do 225 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop GlukozowySyrop Glukozowy
10
Zdjąć z ognia i dodać kwas cytrynowy. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie umieścić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwas CytrynowyKwas Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 10 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn