Galette Morelowo-Migdałowa

Galette Morelowo-Migdałowa
Apricot Almond Galette to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 380 kalorii. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka migdałowy posiłek, jajko, morele, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 27%. Podobne przepisy to Galette Morelowo-Migdałowa, Galette Morelowa, oraz Galette Morelowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozwałkuj ciasto na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Do miski wrzucić poćwiartowane morele z białym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wymieszaj migdałowy posiłek, cukier cukierniczy i jajko razem w innej misce, aby utworzyć pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Rozprowadź pastę migdałową na środku skorupy ciasta, pozostawiając 1/2 cala gołej skorupy wokół krawędzi. Morele posmarować pastą migdałową. Złóż 1/2-calowy gołą krawędź skorupy do wewnątrz na pastę migdałową i morele, pozostawiając centrum tarty odkryte. Zagniatać krawędź w dół z widelcem, jak przejść wokół tart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa będzie złoty kolor, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Rozpuścić roztopiony dżem morelowy na gorącej galetcie. Pokroić i podać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MorelowyDżem Morelowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn