Galaretki czekoladowo-pomarańczowe pająk

Galaretki czekoladowo-pomarańczowe pająk
Need a bezglutenowa, bezmleczna, paleolityczna i pierwotna przyprawa? Czekoladowe pomarańczowe galaretki pająka mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 62 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 59 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Jeśli masz gładki sok pomarańczowy, żelatynę, czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Galaretki pomarańczowo-żurawinowe-całkowicie naturalne i rafinowane bez cukru, Espresso i galaretki czekoladowe, oraz Galaretki klonowe w czekoladzie z orzechami są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzać sok pomarańczowy na średniej wielkości patelni, aż prawie się zagotuje. Zalać żelatynę zimną wodą i pozostawić na 5 minut, aż stanie się gąbczasta i zmięknie. Wycisnąć nadmiar wody. Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać żelatynę do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Niech mieszanina ostygnie trochę, a następnie podzielić między 10 serwujących potraw.
3
Wstawić do lodówki na co najmniej 5 godzin lub najlepiej na noc.
4
Przykryć blachę do pieczenia z pergaminem do pieczenia. Roztopić czekoladę w kuchence mikrofalowej (1-2 minuty powinno to zrobić) lub w misce ustawionej na małej patelni z wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Roztopioną czekoladę wlać do małej torebki zamrażarki. Zrób worek rurowy, odcinając mały kawałek jednego rogu. Teraz wykop 10 kształtów pajęczyny na pergaminie do pieczenia: wykop okrąg z mniejszym okręgiem wewnątrz, następnie wykop linie wychodzące ze środka jak szprychy koła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
6
Wstaw czekoladowe pajęczyny do lodówki, aby utwardziły się. Tuż przed podaniem ostrożnie obrać każdą pajęczynę z pergaminu i położyć na galaretce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn