Galaretka Z Rabarbarem Wiśniowym
Galaretka z rabarbarem wiśniowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przyprawy. Na $5.0 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 2021 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz wiśniową galaretkę, nadzienie z ciasta wiśniowego, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Polane masło orzechowe i galaretki pączki ... z galaretką truskawkowo-rabarbarową Chia, Galaretka Rabarbarowa, oraz Galaretka Rabarbarowo-Rozmarynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rabarbar w dużej misce.
Na wierzch wlać cukier i wymieszać. Przykryć miskę i przechowywać w lodówce na noc.
Umieścić mieszaninę rabarbaru w garnku i gotować na średnim ogniu do miękkości, często mieszając. Wymieszać nadzienie z ciasta i żelatyną i doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Wlać do płytkiej patelni i pozostawić do ostygnięcia w lodówce. Gdy galaretka jest chłodna, pakuj do słoików lub plastikowych pojemników. Może być schłodzony lub zamrożony.