Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Gâteau de Sirop spróbować. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 63 grosze za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, sól koszerną, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Gâteau de Sirop, Grandpere dans le Sirop, oraz Ciasto Z Syropem Cajun (GÂteau De Sirop) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. patelnia z masłem i mąką; Ustaw na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
Patelnia
2
Wymieszać 2 1/4 szklanki mąki i dalej 6 składników w średniej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, beat 1/2 szklanki masła i cukru, aż puszyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
3
Dodać kwaśną śmietanę; ubić, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
4
Dodać syrop z trzciny cukrowej i 1/2 szklanki gorącej wody; ubijać, aż będzie gładka. Ubić w jajkach jeden po drugim; dobrze wymieszać między dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Z Trzciny Cukrowej
Woda
Jajko
5
Dodaj imbir. Ubić w suchych składnikach w 3 dodatkach na małej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir
6
Dodać maślankę; ubić, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
7
Wlać do patelni; gładki wierzch.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Piec, aż tester włożony do środka ciasta wyjdzie czysty, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Niech ostygnie całkowicie. Przed podaniem posmarować cukrem pudrem.