Fudgy Walnut Pie

Fudgy Walnut Pie
Fudgy Walnut Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 45. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać gotowe do użycia skorupy pie, donice połówki orzecha włoskiego, donice orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Orzechowe, Fudgy Walnut Brownies, oraz Grain Free Omega - 3 Fudgy Walnut Skillet Brownies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 191°. przygotuj ciasto skorupa zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, za pomocą 9-calowy pie Płyta; odstawić. Kuchenka mikrofalowa czekolada w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 2 min. Wymieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Beat masło i cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Zmiksować w roztopionej czekoladzie i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
JajkoJajko
4
Dodać mąkę; dobrze wymieszać. Wymieszać posiekane orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Wlać do skorupy. Ułóż połówki orzecha włoskiego nad nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzecha WłoskiegoPołówki Orzecha Włoskiego
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Piec 25 min. lub do momentu ustawienia środka napełniania. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia0
Magazyn