Frosted Cherry Nut Bars może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis serwuje 72 i kosztuje 8 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Jeśli masz mąkę, cukier cukierniczy, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik spoonacular 9%. Spróbuj Data i nakrętka power Bars, Batony z granolą owocowo-orzechową do żucia, oraz Batony figowe cytrynowo-matowe podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, masło śmietany i cukrów, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu. Beat w wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(Keebler)
3
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do śmietany mieszaniny na przemian z mlekiem i dobrze wymieszać. Wymieszaj orzechy, wiśnie i chipsy czekoladowe.