Fritto Misto może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 510 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $4.09 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz olej canolan, sól i pieprz, przegrzebki morskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Fritto Misto, Fritto Misto, oraz Fritto Misto.
Instrukcje
1
W dużej płytkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, ciepło 3 cale oleju, aż termometr rejestruje 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Patelnia
2
Mąkę przełożyć na duży talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
3
Wszystkie owoce morza obficie posypać solą i pieprzem. Praca w partiach i powrotu oleju do 177° między partiami, pogłębiania owoców morza w mące, wstrząsając, aby usunąć nadmiar, i smażyć, aż złoty i gotowane przez, o 20 sekund na stronę dla całych ryb i krewetek, 15 sekund na stronę dla przegrzebki i kalmary. Używając łyżki szczelinowej, Usuń tak jak zrobiono i osusz na papierowym ręczniku wyłożonym talerzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ryby
Kałamarnica
Przegrzebki
Krewetki
Mąka Uniwersalna
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
4
Udekoruj klinami cytrynowymi i podawaj natychmiast z sosem tatarskim.