Frittedda z Scallion Crostini

Frittedda z Scallion Crostini może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1108 kalorii, 68g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 6,23 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka prosciutto, cebula koper włoski Topy usunięte i uchylone, mięta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowa Tarta Orzechowa Karmelowa (Bezglutenowa, Bez Ziarna, Wegańska) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest świetne. Podobne przepisy to Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej), Crostini di fegatini (Crostini z wątróbki drobiowej), oraz Crostini Mieszane: Crostini Misti.
Instrukcje
Przyciąć karczochy z twardych zewnętrznych liści, obrać łodygi i przeciąć na pół. Dławiki namoczyć w chłodnej, zakwaszonej wodzie. Zalać favas w obie strony i odstawić. Przyciąć twarde końce szparagów i pokroić na kawałki 2 cale na ukos. Skorupki grochu i odstawić.
Cebulę kopru włoskiego przeciąć na pół i pokroić w drobną julienne.
Prosciutto pokroić w drobną julienne i odstawić.
W 12 do 14 calowej patelni saute, rozgrzać oliwę z oliwek, Prosciutto i koper włoski na średnim ogniu. Gotować 1 minutę i dodać odsączone karczochy. Gotować 10 minut, aż zacznie zmiękać i dodać favas, szparagi i groszek.
Dodaj 1/2 szklanki wody, przykryć i dusić 20 protokół. Odkryj, dodaj miętę, sok z cytryny, skórkę i wierzch kopru włoskiego. Pieczywo grillujemy i posmarowujemy pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek extra virgin.
Posypać szalotki i podawać na frittedda.
Podawać na ciepło lub na zimno.