Fritatten Soupe
Fritatten Soupe to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 10g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz bulion wołowy, oliwę z oliwek, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Dobrze sprawdza się jako niedroga zupa. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Soupe au Pistou, Soupe au Pistou, oraz Soupe au Pistou.
Instrukcje
Podgrzać garnek z sosem na średnim ogniu z mżawką oliwy z oliwek. Pieczarki gotujemy delikatnie 5 minut, lekko doprawiamy solą i pieprzem.
Dodaj odrobinę sherry i ugotuj.
Dodać bulion wołowy i 1 szklankę wody i dusić na małym ogniu.
Jajka ubić w misce ze szczyptą soli i odrobiną wody, Około 2 łyżeczek.
Posypać mąkę podczas ubijania i dodać szczyptę świeżo startej gałki muszkatołowej.
Podgrzać mżawkę oliwy z oliwek na raz w małej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Dodaj małą chochlę z jajkami na patelnię i obracaj nią. Odwróć krepę jajeczną po 30-40 sekundach i gotuj 15-20 sekund po drugiej stronie. Ułóż naleśniki jajeczne, a gdy użyjesz ostatniego, 6 do 8 naleśników, zwiń naleśniki i pokrój w paski 1-calowe.
Paski krepy podzielić równomiernie na 4 miski i na wierzchu wyłożyć 2 łyżki posiekanego szczypiorku, a następnie polać bulion wołowo-grzybowy i podawać od razu.