French Vanilla-Chocolate Chunk Cookie Mix

French Vanilla-Chocolate Chunk Cookie Mix
French Vanilla-Chocolate Chunk Cookie Mix jest bezmleczne deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis służy 23. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz Maxwell house international wanilia, cukier, płatki owsiane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowa Mieszanka Ciasteczek W Słoiku, Chocolate Chunk Cookie, oraz Czekoladowe Muffiny Waniliowe.

Instrukcje

1
Warstwa składników W 1-1 / 2-qt. szklany pojemnik lub słoik w następującej kolejności (od dołu do góry): mąka, soda oczyszczona, cukier zmieszany z aromatyzowaną kawą rozpuszczalną, owsem, czekoladą i orzechami, delikatnie dotykając słoika na blacie, aby osadzić każdą warstwę przed dodaniem następnej warstwy. Pokrywa z pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa RozpuszczalnaKawa Rozpuszczalna
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CzekoladaCzekolada
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
OrzechyOrzechy
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
2
Dołącz wskazówki do pieczenia (patrz poniżej) do słoika.
1
Rozgrzać piekarnik do 191°. Beat 3/4 szklanki zmiękczonego masła, 1 jajko i 1 łyżeczka. wanilia w dużej misce z mikserem do wymieszania. Pusta zawartość słoika do wymieszania ciastek w misce; ubijać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (14-1/2 Uncji) Ciasta Piernikowego/mieszanki Ciasteczek1 Opakowanie (14-1/2 Uncji) Ciasta Piernikowego/mieszanki Ciasteczek
WaniliaWanilia
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Drop heaping łyżki stołowe z ciasta, 2 cale od siebie, na blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec 12 do 13 min. albo aż do złotego brązu. Ostudzić na blasze 1 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
TrudnośćŚredni
Gotowe W23 m.
Porcje23
Ocena Zdrowia1
Magazyn