Francuskie Kanapki Z Indykiem
Francuskie kanapki z indykiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1494 kalorii, 67g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 8,08 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bagietki, skórkę, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Slow Cooker Indyk Francuskie Kanapki Dip, Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, oraz Francuskie Kanapki Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierś indyka natrzeć 1 łyżką oliwy z oliwek, tymiankiem, 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej żeliwnej patelni na dużym ogniu.
Dodać indyka, skórki w dół, i gotować, aż złoty, o 3 protokół. Obróć i gotować 2 Więcej minut. Zmniejszyć ogień do średniej wysokości; dodać marchew, seler, cebula i czosnek i gotować, mieszając, 2 protokół.
Dodaj rosół z kurczaka i sos Worcestershire i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż indyk jest gotowane przez, o 20 protokół.
Przełożyć indyka na deskę do krojenia; odstawić na 5 minut, a następnie pokroić. Rozgrzej brojlery.
Pokrojone boki chleba skropić pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek. Ułóż DNA chleba na blasze do pieczenia; top każdy z plasterkiem sera. Broil aż do stopienia, o 1 minutę. Wymieszać z indykiem, warzywami i niektórymi sokami z patelni, a następnie przykryć blatami chlebowymi.
Podawać z większą ilością soków na patelni do zanurzenia.
Zdjęcia Antonis Achilleos