Francuskie jedwabne ciasto czekoladowe III
Need a deser wegetariański? Francuskie jedwabne ciasto czekoladowe III może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1686 kalorii, 19g białka, oraz 114g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka ekstraktu vanillan, cukier, pie shell, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), Chocolate French Silk Pie (Naśladowca francuskiego jedwabiu Bakers Square), oraz Francuskie Ciasto Jedwabne (Ciasto Czekoladowe).
Instrukcje
W górnej części podwójnego kotła podgrzewaj czekoladę, mieszając od czasu do czasu, aż czekolada stopi się i będzie gładka.
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do letniego.
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier, aż bladożółte i bardzo puszyste. Zmiksować w roztopionej czekoladzie i wanilii. Z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubić jajka, po jednym na raz, biorąc 5 minut na każde jajko.
Wlać nadzienie do skorupy pieczonego ciasta. Przechowywać w lodówce 4 godziny przed podaniem.