Francuskie Herbatniki Cebulowe
Przepis Francuskie herbatniki cebulowe jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 12 i kosztuje 15 centów za porcję. Ta przystawka ma 105 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ciastka pieczenia mix, mleko, dip cebulowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Francuskie Herbatniki Cebulowe, Francuskie Herbatniki Z Cebulą, oraz Pyszne Francuskie Herbatniki Cebulowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, ubij razem dip cebulowy, mleko i pietruszkę, aż będzie gładka. Wymieszać do pieczenia, aż dobrze wymieszane. Upuść ciasto przez łyżki na lekko nasmarowaną blachę do pieczenia, tworząc 12 herbatników.
Piec w temperaturze 450 stopni przez 7 do 8 minut, aż lekko złocisty. Natychmiast posmaruj wierzchy herbatników roztopionym masłem.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Cru Monplaisir Bordeaux Superieur z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Wykonany z polerowanym stylem oferuje klasyczne Bordeaux aromaty śliwek, fig, grafitu, czarnej porzeczki i odrobiny dębu. Cabernet nadaje strukturę i jędrność jedwabistym taninom, kończy się umiarkowanie długo i świeży liściasty. Para z rozmarynem i tymiankiem duszone baranki lub krótkie żeberka hamburgery zwieńczone Gruyere.