Francuski w mgnieniu oka: łosoś en Croûte z rozmarynem i szparagami

Francuski w mgnieniu oka: łosoś en Croûte z rozmarynem i szparagami
Przepis francuski w mgnieniu oka: łosoś en Croûte z rozmarynem i szparagami jest gotowy w około 50 minut i jest zdecydowanie spektakularny pescatarian opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 866 kalorii, 33g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Mieszanka skórki cytrynowej, crème fraîche, filety z łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 87 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Francuski w mgnieniu oka: łosoś z letnimi pomidorami i rozmarynem en Papillote, Francuski w mgnieniu oka: łosoś ze szczawiem i szparagami en Papillote, oraz Łosoś i szparagi "almost En Croute".

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Przynieś garnek wody do wrzenia i zasol wodę. Wrzuć szparagi do wrzącej wody i gotuj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Szparagi przełożyć do lodowej kąpieli i całkowicie ostudzić. Osuszyć na ręczniku papierowym, a następnie pokroić w cienkie monety na ukosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Kawałki szparagów wymieszać z rozmarynem, czosnkiem, Creme fraîche i skórką z cytryny w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Rozłóż oba arkusze ciasta francuskiego i połóż je osobno na blacie lub desce do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Ułóż po jednym kawałku łososia z jednej strony każdego arkusza ciasta francuskiego. Polej każdy filet z łososia połową mieszanki szparagów. Następnie złóż ciasto na łososia i naciśnij ciasto razem, aby utworzyć pieczęć. Trim granicy ciasta w ponad 1 cal, a następnie zacisnąć krawędź ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
6
Wytnij 2 lub 3 otwory na parę w górnej części ciasta i umieść dwie paczki na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec, aż nadmuchany i złoty, o 35 protokół. Pokrój każdą paczkę na pół i podawaj natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Głęboka rubinowa Szata, intensywne aromaty czarnych jagód, tostów, przypraw i wanilii. Świeże i owocowe w ustach z aksamitnymi taninami i ładnym wykończeniem.Mieszanka: 85% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Malbec, 5% Petit Verdot
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn