Francuska Zupa Cebulowa

Francuska zupa cebulowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 583 kalorie, 22g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz splash koniak, ser gruyere, chleb i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim.
Instrukcje
Przyciąć końce off każdej cebuli następnie pokroić od końca do końca.
Zdjąć skórkę i drobno pokroić w półksiężyce. Ustaw patelnię elektryczną na 300 stopni i dodaj masło. Po rozpuszczeniu masła dodać warstwę cebuli i posypać odrobiną soli. Powtórz warstwowanie cebuli i soli, aż wszystkie cebule są na patelni. Nie mieszaj, dopóki cebula nie spoci się przez 15 do 20 minut. Następnie mieszaj od czasu do czasu, aż cebula będzie ciemna i zredukowana do około 2 szklanek. Powinno to zająć od 45 minut do 1 godziny. Nie martw się o spalanie.
Dodać tyle wina, aby pokryć cebulę i włączyć ciepło do wysokiej, zmniejszenie wina do konsystencji syropu.
Dodaj spożywać, rosół z kurczaka, cydr jabłkowy i Garni bukiet. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut.
Umieść stojak piekarnika w górnej 1/3 piekarnika i podgrzać brojlery.
Wytnij chleb wiejski w rundach wystarczająco duże, aby zmieścić usta bezpieczne crocks zupy piekarnika.
Umieść plastry na blasze do pieczenia i umieść pod brojlerem na 1 minutę.
Doprawić zupę solą, pieprzem i koniakiem. Zupa z kadzi w krokiety pozostawiając jeden cal do wargi.
Ułożyć okrągły chleb, tosty z boku na dół, na wierzchu zupy i wierzchu z tartym serem. Broil aż ser jest bąbelkowy i Złoty, 1 do 2 protokół.