Francuska Tarta Z Jabłkami

Francuska Tarta Z Jabłkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Francuskiej tarty z jabłkami. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 390 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz lody vanillan, złote smaczne jabłka, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Francuska Tarta Z Jabłkami, Francuska Tarta Z Jabłkami, oraz Francuska Tarta Z Jabłkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 13-calową okrągłą puszkę i włóż do 10-calowej tarty z wyjmowaną karbowaną obręczą, przycinając nadmiar. Ułóż jabłka dekoracyjnie na skorupce ciasta, nakładając je na siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
4
Na wierzch jabłek posypać cukrem, na wierzch posmarować plasterkami masła i piec na środku piekarnika przez 45 minut lub do momentu aż skórka się ugotuje i jabłka będą złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Posmaruj rozgrzanym dżemem morelowym, gdy tarta jest jeszcze gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MorelowyDżem Morelowy
6
Każdą porcję podawać z gałką lodów waniliowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn