Food52 nie jest zbyt cnotliwa Sałatka z karmelizowanym jabłkiem Vinaigrette

Food52 nie jest zbyt cnotliwa Sałatka z karmelizowanym jabłkiem Vinaigrette
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Nie za bardzo cnotliwa Sałatka Food52 z karmelizowanym winegretem jabłkowym może być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja zawiera 835 kalorii, 10g białka, oraz 73g tłuszczu. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Serious Eats ma 72 fanów. Mieszanka brązowego cukru, sól, Galan jabłko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Karmelizowana Sałatka z brukselki z serem pleśniowym, bekonem + winegret z karmelowym jabłkiem, Food52 ' s pieczone brokuły z wędzoną papryką Vinaigrette i migdałami Marconan, oraz Patelnia z ostrygami i karmelizowaną cebulą pieczona z zimową sałatką zieloną i winegretem z zielonego jabłka.

Instrukcje

1
Połączyć 1/4 szklanki plus 2 łyżki octu i brązowego cukru na małej patelni i gotować na średnim ogniu. Mieszaj i gotuj, aż mieszanina zmieni kolor na ciemny Karmel i zacznie gęstnieć. Zaczniesz widzieć Duże spienione bąbelki na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor KarmelowyKolor Karmelowy
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać jabłka i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka będą miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Wyjąć z ognia i włożyć do blendera, wraz z pozostałymi 2 łyżkami octu, tymiankiem, sokiem z cytryny i szczyptą soli. Whoosh aż do mieszania. Następnie, przy włączonym silniku, powoli dodawaj olej, mieszając, aż opatrunek zostanie emulgowany. Smak i doprawić solą i być może odrobiną octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Tymczasem, zrobić sałatkę: gotować lardons w ciężkiej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Osuszyć na ręczniku papierowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Połącz lardons i pozostałe składniki sałatki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wlać 1/4 sosu na sałatkę i dobrze wrzucić. Posmakuj kawałek sałaty i dodaj więcej sosu, jeśli chcesz. (Resztę dressingu zarezerwować na kolejne pyszne użycie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn