Fondue z dwoma serami i miodem

Fondue z dwoma serami i miodem
Fondue z dwoma serami i miodem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 23. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Jeśli masz rosół z kurczaka, ciężką śmietanę, świeżo szwajcarski ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serious Cheese: Super Bowl beer and Cheese Fondue, Fondue Serowe, oraz Fondue Serowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić śmietanę, bulion z kurczaka i miód do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Krem CiężkiKrem Ciężki
MiódMiód
2
W międzyczasie połącz sery, mąkę, musztardę i pieprz w dużej misce. Powoli miksturę serową ubić do gotującego się bulionu, aż się roztopi i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
SerSer
PieprzPieprz
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Przelej do garnka do fondue; trzymaj ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Podawać z pożądanymi akompaniamentami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W23 m.
Porcje23
Ocena Zdrowia0
Magazyn