Fondue Vitello Tonatto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 760 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, kapary, liście pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Piccato Di Vitello, Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway, oraz Vitello Tonnato Burger.
W małej patelni saute ciepła 1/4 szklanki oliwy z oliwek na średnim ogniu, dodać czosnek i smażyć na złoty kolor, dodać posiekane kapary, i pietruszka na patelni, dobrze wymieszać i usunąć do małej miski do ostygnięcia. Wymieszać w 1/2 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Ułóż kawałki cielęciny i pokrój na pół wzdłuż, aby uzyskać 8 pasków.
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Niech marynować przez 20 do 30 minut.
1
W blenderze połącz wszystkie składniki i zmiksuj na dużej prędkości, aż będą gładkie i dobrze emulgowane, sprawdź przyprawy i przenieś do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Marynowaną cielęcinę zwijamy od końca do końca i szaszłyk na końcu drewnianych szaszłyków.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wyjąć do naczynia do serwowania. Obniżyć ogień na patelni grillowej do średniej i dodać czerwone wino, zmniejszyć o połowę i łyżkę na gotowanych szaszłykach cielęcych.