Fondue Vitello Tonatto

Fondue Vitello Tonatto
Fondue Vitello Tonatto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 760 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, kapary, liście pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Piccato Di Vitello, Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway, oraz Vitello Tonnato Burger.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 8 (6-calowych) drewnianych szaszłyków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
2
W małej patelni saute ciepła 1/4 szklanki oliwy z oliwek na średnim ogniu, dodać czosnek i smażyć na złoty kolor, dodać posiekane kapary, i pietruszka na patelni, dobrze wymieszać i usunąć do małej miski do ostygnięcia. Wymieszać w 1/2 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Ułóż kawałki cielęciny i pokrój na pół wzdłuż, aby uzyskać 8 pasków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
4
Ułóż paski cielęciny płasko w niereaktywnym naczyniu do pieczenia i łyżką schłodzoną mieszankę czosnku kaparowego na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Niech marynować przez 20 do 30 minut.
1
W blenderze połącz wszystkie składniki i zmiksuj na dużej prędkości, aż będą gładkie i dobrze emulgowane, sprawdź przyprawy i przenieś do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Marynowaną cielęcinę zwijamy od końca do końca i szaszłyk na końcu drewnianych szaszłyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Rozgrzać patelnię grillową na dużym ogniu i dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek, podgrzewać do gorąca, ale nie palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
4
Dodaj szaszłyki cielęce na patelnię i gotuj na wysokiej wysokości przez około 3 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wyjąć do naczynia do serwowania. Obniżyć ogień na patelni grillowej do średniej i dodać czerwone wino, zmniejszyć o połowę i łyżkę na gotowanych szaszłykach cielęcych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Podawać razem z sosem tonatto do zanurzenia szaszłyków cielęcych.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn