Fondue Deserowe Mascarpone
Fondue deserowe Mascarpone to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 361 kalorii. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz jabłka fuji, mascarpone, pomarańczowe wino muscat, takie jak essensia, i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Spróbuj Czekoladowe Fondue Deserowe, Fondue Deserowe Mocha, oraz Awokado-Mascarpone Dream Cream Deserzobacz Też dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż ciasto w jednej warstwie na patelni o wymiarach 9 na 13 cali.
Piec w piekarniku 450, aż lekko tosty, 5 do 7 protokół.
Miejsce w małej miseczce.
W międzyczasie, w 1-do 2-quart patelni lub fondue patelni na dużym ogniu, gotować wino, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki, 6 do 8 minut.
Zmniejszyć ogień do średniej wysokości, dodać mascarpone i mieszać do wrzenia, około 4 minut. Ustaw patelnię na świecy lub na tacy ogrzewania elektrycznego.
Użyj widelców lub cienkich drewnianych szaszłyków, aby oszlifować ciasto i plasterki jabłek i wsadzić je do fondue.