Fondue Deserowe Mascarpone

Fondue Deserowe Mascarpone
Fondue deserowe Mascarpone to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 361 kalorii. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz jabłka fuji, mascarpone, pomarańczowe wino muscat, takie jak essensia, i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Spróbuj Czekoladowe Fondue Deserowe, Fondue Deserowe Mocha, oraz Awokado-Mascarpone Dream Cream Deserzobacz Też dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż ciasto w jednej warstwie na patelni o wymiarach 9 na 13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Piec w piekarniku 450, aż lekko tosty, 5 do 7 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Miejsce w małej miseczce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
W międzyczasie, w 1-do 2-quart patelni lub fondue patelni na dużym ogniu, gotować wino, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Zmniejszyć ogień do średniej wysokości, dodać mascarpone i mieszać do wrzenia, około 4 minut. Ustaw patelnię na świecy lub na tacy ogrzewania elektrycznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Użyj widelców lub cienkich drewnianych szaszłyków, aby oszlifować ciasto i plasterki jabłek i wsadzić je do fondue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn