Fondue Czekoladowo-Rumowe
Fondue czekoladowo-rumowe to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz syrop kukurydziany, rum, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway, Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, oraz Family Fondue Night {Moje Ulubione Fondue + gratis!} dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu połącz chipsy czekoladowe, syrop kukurydziany i sól. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż chipsy się stopią.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z rumem lub ekstraktem i wanilią aż do wymieszania.
Przełożyć do małego garnka do fondue i ogrzać.
Podawać z owocami i kostkami ciasta.