Foccacia Panino
Foccacia Panino może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 858 kalorii, 51g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz majonez, ser provolone, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Panino z Porchettą, Parisian Panino Recipe, oraz Tuna-and-Gruyère Panino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W średniej misce wymieszać majonez i sok z cytryny.
Dodaj tuńczyka, sól i pieprz, i mieszać do połączenia.
Pokrój focaccię na pół i posmaruj zewnętrzną część chleba oliwą z oliwek.
Na dolną połowę panino ułożyć plasterek sera. Top z mieszanki tuńczyka, następnie frisee, a następnie kolejny kawałek sera. Zakończ górną połową focaccii.
Rozgrzej grill panino lub podgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Skropić oliwą z oliwek, aby zapobiec przywieraniu. Grilluj panino, aż ser się roztopi, a chleb będzie chrupiący i złoty, około 5 minut.
Panino pokroić na pół i podawać.