Flądra z polewą Kolendrowo-Curry i prażonym kokosem
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Flądra z kolendry-Curry polewa i tosty Kokosowe może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 223 kalorie, 22g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka gałązek kolendry, curry, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Lepka pleśń ryżowa z dulce de leche i tostową polewą kokosową, Curry Z Soczewicy Kokosowej Z Nerkowca Cilantro Pesto Ogórek Noodles, oraz Uzdrawiająca trawa cytrynowa ciecierzyca Tajskie zielone Curry z prażonym kokosowym brązowym ryżem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rybę posypać 1/4 łyżeczki soli.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj rybę na patelnię; gotować 4 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Umieść kokosa na blasze do pieczenia; dusić na 2 protokół lub do tosty, mieszając od czasu do czasu.
Pozostałe 1/4 łyżeczki soli, kolendrę i kolejne 5 składników (przez jalapeo) połączyć w robocie kuchennym; proces aż drobno posiekane. Łyżka 2 łyżki mieszanki kolendry na każdym filecie; posypać każdą porcję 1 1/2 łyżeczki kokosa.
Dekoruj klinami cytryny, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.